De loopbaanscan iets voor jou?

Kom jij met een glimlach van je werk thuis?

Gaan jouw ogen nog stralen van je werk? Past jouw werk nog bij je? Wat voor een werk wil jij over vijf jaar doen? Gun jezelf een antwoord op deze vragen. Ontdek waar je in je loopbaan staat en wat je in je werk wil ervaren. Dat is leuk om te doen en geeft je nieuwe energie.

Inzetbaarheid en ontwikkeling
Via de Cao’s voor het verzekeringsbedrijf heb je recht op een budget voor je eigen ontwikkeling en inzetbaarheid. Vakorganisaties en werkgevers vinden het erg belangrijk dat jij zelf richting kunt geven aan jouw loopbaan en aan je toekomst. Je kunt dit budget onder andere gebruiken voor loopbaanadvies en coaching. In samenwerking met de taskforce samenhangend inzetbaarheid en Implicit bieden wij het volgende aan.

Loopbaanscan
Een loopbaanscan is een uitgelezen kans om te ontdekken waar jij staat in je loopbaan. De ontwikkelde loopbaanscan waar Implicit gebruik van maakt geeft je inzicht in je drijfveren, talenten, ambities en belemmeringen. Door patronen en verschillende levensfasen van jouw loopbaan in beeld te brengen, krijg jij direct inzicht in wat jou kan belemmeren om te bewegen. Wij zetten je graag aan het denken. Willen een motivator zijn en je helpen in actie te komen. Wij geloven in onze unieke aanpak en willen je inzichten bevorderen en je energie vernieuwen. Zo ben je in staat succesvol verder te werken aan jouw loopbaan. Pak je deze kans en gun jezelf een frisse blik op jouw toekomst?

Hoe?
Je hebt naast de inzichten die de loopbaanscan geven meerdere keren persoonlijk contact met een betrokken coach die jou verder helpt met al jouw loopbaanvragen. Je gaat zelf aan de slag met een actieplan en waar nodig ondersteunen wij je daarbij. Daarnaast krijg je een jaar lang toegang tot ons loopbaanportaal met verschillende vervolg testen en kun je gedurende zes maanden gebruik maken van onze loopbaanexperts in het loopbaan service center.

Meld je aan
Je kunt je hier aanmelden www.implicit.nu/VvV. De loopbaanscan kost in totaal 500,00 euro. Dit wordt voor jou betaald door je werkgever uit je persoonlijke cao inzetbaarheidsbudget.

Wat kun je verwachten van de loopbaanscan- en gesprek door Implicit?

  • Inzicht op basis van de 7 dimensies
  • Intake- & Nazorggesprek
  • Twee uur persoonlijke coaching
  • 1 jaar toegang tot loopbaanportaal met testen en persoonlijke omgeving
  • 6 maanden gebruik loopbaan service center
  • Reflectiematrix & 3 testrapporten
  • Format voor een persoonlijk actieplan